Voor bedrijven

Elbnuts Markthal voor bedrijven

Wist je dat we naast onze twee winkels in de Markthal ook allerlei diensten bieden aan bedrijven? Op deze pagina lees je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Hapjes voor evenementen

Foto schaal elbnutsVele organisaties en bedrijven organiseren een borrel. Wil je een keer wat anders bij de borrel? Wat denk je van een heerlijke schaal met spreads, dips en tapas? Je kunt kiezen uit vooraf samengestelde schalen in verschillende thema's; royal vis, italiano en meditterano! Wil je de inhoud zelf samenstellen? Ook dat is geen probleem!

De schalen zijn te bestellen met een vanaf prijs van €19,95. Eén schaal heeft zeven vakken en is geschikt voor een groep van ongeveer 10 personen. De inhoud varieert van 1 - 2 kilo afhankelijk van de inhoud.

De schalen zijn te bestellen via sales@elbnutsbv.nl. Wij kunnen de schalen ook bezorgen bij jou op locatie in omgeving 010. Je kunt er ook voor kiezen om brood erbij te bestellen. Zo hoef je alleen nog de drankjes te regelen. Laat het borrelen maar lekker beginnen.


Werelds lunchen

Naast de borrel schalen bieden wij binnenkort ook wereldse broodjes! Werelds? Hiermee bedoelen we dat onze broodjes heel bijzonder zijn. Ze worden namelijk belegd met spreads en toppings uit de wereldkeuken. Denk bijvoorbeeld aan een broodje humuz met gegrilde paprika! We maken het heel makkelijk: je kunt je broodje zelf samenstellen. Binnenkort zullen we de website updaten met meer informatie hierover. Nu al interesse? Mail ons: sales@elbnutsbv.nl.

Relatiegeschenken

Foto cadeauzakjeHet bedenken van een relatiegeschenk kan elk jaar weer een flinke uitdaging zijn. Wordt het weer een fles wijn of juist een pakket? Wij adviseren bedrijven om juist voor iets eetbaars te kiezen. Onze producten lenen zich hier goed voor. Wie wordt nou niet blij van een heerlijk zakje chocolade pinda rotsjes?

Wij krijgen regelmatig offerte aanvragen voor relatiegeschenken en dat vinden wij natuurlijk erg leuk. Vooral rond de feestdagen krijgen wij veel aanvragen.. Zo hebben we onlangs voor een leuk bedrijf in Limburg 200 cadeauzakjes met champignonchips gemaakt. Deze zakjes werden uitgedeeld onder het personeel als blijk van waardering.

Omdat wij meerdere producten in het assortiment hebben, kunnen wij ook als leverancier fungeren voor partijen die relatiegeschenken samenstellen. Wat denk je van een combinatie van chocolade, noten en kruiden bijv? Wil je een offerte of meer informatie? Het is ook mogelijk om een budget door te geven, we kunnen je dan zelf vertellen wat de mogelijkheiden zijn. Je kunt ons mailen: sales@elbnutsbv.nl.

Party- en zalencentra

Wist u dat Elbnuts B.V. een speciaal assortiment heeft voor partycentra en bedrijven die zalen verhuren met horeca diensten? Wij bieden verschillende notenmixen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Nu namelijk €7,99 per kilo met een minimale afname van 30 kilo. Maak indruk op uw klanten met kwalitatieve en heerlijke producten!

 

Waarom Elbnuts?

  • Door onze jarenlange ervaring op de markten, kennen wij onze producten als geen ander
  • Wij werken alleen met verse producten
  • Wekelijke aanvoer van producten: geen oude voorraden
  • Bestellen in onze webshop of je kunt langskomen in de Markthal
  • Service is erg belangrijk voor ons: we denken graag met je mee!