Elbnuts Markthal | Over ons...

Over ons

Ons verhaal begon een paar generaties terug op de Rotterdamse markten (Blaak en Grote Visserijplen). Hier waren wij elke week aanwezig met de lekkerste nootjes, olijven, zuidvruchten en andere producten voor de mediterrane keuken. We zijn een echte familiebedrijf en de kennis over de producten werd van generatie op generatie doorgegeven. Deze kennis en ervaring maakt het ons makkelijk om de beste producten te selecteren. Omdat we de producten goed kennen, weten we ook hoe de producten het beste bewaard worden.

Door onze eigen mediterrane roots hebben wij een passie voor noten, zuidvruchten en olijven. We verkopen deze producten dan ook met veel plezier. De leuke contacten met onze vaste klanten maakt het extra leuk voor ons. We geven graag advies over onze producten en helpen onze klanten graag verder. Een goede service vinden wij erg belangrijk.  

We willen onze producten zo vers mogelijk aanbieden, dus we zorgen voor wekelijkse aanvoer van de voorraden. Onze klanten weten dat en dat is de reden dat ze gelukkig ook terug blijven komen. Dit werk is onze passie en dit willen we graag uitstralen.


De Markthal

Met de opening van de Markthal op 1 oktober 2014, werden we gevraagd om onze activiteiten uit te breiden met een kraam in de Markthal. Voor ons was dit een enorme uitdaging die wij graag aangingen. We zagen een enorme interesse in bijzondere producten. Daarom besloten we drie shops te openen: noten, kruiden en olijven. Het product assortiment is gigantisch gestegen door het toevoegen van tapenades, spreads, dips, chocolade, speciale olijven en superfoods.

Intussen is de kruidenshop door een andere partij overgenomen, maar wij blijven kruiden verkopen via de website en in de winkel. Blijf op de hoogte van acties, aanbiedingen en meer door ons te volgen op Facebook of Instagram. Wist u dat wij ook zakelijk het e.e.a. voor u kunnen betekenen?

Noten: Kraam 22
Olijven: Kraam 43

Groothandel

Naast onze shops in de Markthal, zijn wij ook een groothandel, distributeur en importeur van noten, gedroogde zuidvruchten en olijven. Wij zijn gevestigd in Rotterdam in de Markthal. Elbnuts B.V. levert noten en zuidvruchten in binnen- en buitenland. Ook behoren groothandelaren en exporteurs tot onze afnemers. Elbnuts B.V. staat voor een zeer uitgebreide assortiment, goede kwaliteit en een snelle alsmede en flexibele levering. Ontdek ook de vele voordelen van zaken doen met Elbnutsbv. Ons team staat graag voor u klaar.


Kwaliteit

Wij onderscheiden ons van anderen d.m.v. kwaliteit. Wij werken niet met oude voorraden. Elke week komen er nieuwe verse producten binnen. Bij onze olijvenkraam maken we sommige spreads zelf. En bij het inkopen van producten letten wij op e-nummers en toegevoegde geur- en smaakstoffen. Wij houden zelf het meest van pure producten en het verschil kun je proeven.

Door onze jarenlange ervaringen met deze producten weten wij ook hoe deze het beste bewaard kunnen blijven. Wij werken alleen met goede apparatuur en hygiëne staat bij ons voorop.

Bekijk onze video

Bekijk onze video

Elbnuts Markthal | Ds. Jan Scharpstraat 298 | 3011 GZ | Rotterdam | sales@elbnutsbv.nl